Op 1 februari 2019 wordt het jaarlijkse Prinsenbal van ‘De Jonge Nölepeters’ georganiseerd. Deze avond Prins Luuk 1 en Prinses Jitske de zaal voor het laatst toespreken als regerend prinsenpaar. Om 20:11 uur zullen ‘De Jonge Nölepeters’, onder begeleiding van de Bloazepeters, de zaal betreden. Na de opening van President Robbert is het tijd voor het aftredende Prinsenpaar om de zaal nog eenmaal toe te spreken. Nadat ze van hun prinsenkleding ontdaan woorden zullen ze opgenomen worden in de prinsengarde.

Na de pauze zal er weer een spectaculaire onthulling plaatsvinden waarna het 54e Prinsenpaar van ‘De Jonge Nölepeters’ bekend wordt. Over de nieuwe regeerders zijn al een aantal aanwijzingen losgelaten en die kun je vinden op Facebook en Instagram op de pagina van Prins van ‘De Jonge Nölepeters’. Met de behulp van deze aanwijzingen kunnen jullie weer een gokje wagen om de prins te raden bij de ingang van het ‘Nölershol’.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Café de Barbier of aan de kassa van het ‘Nölershol’ en kosten € 10,- per stuk. Onder de 18 jaar is de toegang gratis!

https://www.facebook.com/prinsdjnlievelde/